Неділя, 19.05.2024, 20:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 29
http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/DocДЕПА9PBKH8 Про роботу у соціально-економічному блоці за вісім місяців доповіли керівнику Вінниччини всі голови районів Керівники Жмеринської, Барської, Вінницької, Літинської, Мурованокуриловецької, Тиврівської райдержадміністрацій, заступники очільників Немирівської, Шаргородської райдержадміністрацій та міський голова Жмеринки завершили цикл звітів про соціально-економічний розвиток за вісім місяців поточного року. Ключовим питанням, кущової наради, яка відбулася 26 вересня у м. Жмеринка під головуванням керівника облдержадміністрації Анатолія Олійника, стало стан підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року. У нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, представники силових відомств області і зазначених районів та працівники державної служи з надзвичайних ситуацій. Учасники зібрання доповіли, як дотримуватися встановлених Уряд ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: reestrator | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 17 вересня 2014 р. № 868-р Київ Про реалізацію пілотного проекту у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень 1. Погодитися з пропозицією Міністерства юстиції щодо реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень з метою створення сприятливих умов для отримання фізичними та юридичними особами адміністративних послуг у зазначеній сфері. 2. Взяти до відома, що пілотний проект полягає у: розподілі функціональних обов’язків між особами, які здійснюють прийом заяв у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також видачу документів у зазначеній сфері, та особами, які безпосередньо приймають рішення за результатами розгляду таких заяв; прийнятті заяв у зазначеній сфері шляхом їх формування за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно з наступним засвідченням внесених відомос ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: reestrator | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Довідка - документ, що сформований програмними засобами ведення Єдиного державного реєстру за відповідним критерієм пошуку та містить відомості про наявність або відсутність в Єдиному державному реєстрі інформації щодо юридичних осіб або фізичних осіб - підприємців, що є актуальними на дату формування довідки або на дату, визначену запитувачем у запиті. Довідка надається запитувачам державним реєстратором на підставі поданого у письмовій формі запиту про надання довідки про наявність або відсутність в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців інформації, яка запитується, за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку з урахуванням вимог пунктів 1.9, 1.10 розділу І цього Порядку, що містить один або декілька критеріїв пошуку відомостей у Єдиному державному реєстрі для її формування: а) про юридичних осіб: повне найменування юридичної особи; ідентифікаційний код юридичної особи; б) про фізичних осіб - підприємців: прізвище, ім'я, по батькові фіз ... Читати далі »
Переглядів: 485 | Додав: reestrator | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Стаття 17 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі - Закон) встановлює вимоги до текстів документів, які подаються для державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Тексти всіх документів, що подаються для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, повинні бути написані розбірливо. Якщо текст документу є рукописним, він має бути написаний розбірливим почерком, всі літери такого тексту мають бути зрозумілі. Якщо текст документу надрукований, літери мають бути достатньо яскраві, щоб бути зрозумілими. У тексті документів, що подаються для державної реєстрації прав, повністю мають бути написані наступні відомості: А) Прізвище, ім’я, по-батькові фізичної особи. Відповідно до статті 28 Цивільного кодексу України ім'я фізичної особи, яка є громадянином України, складається із прізвища, власного імені та по батькові, якщо інше не випливає із закону або звичаю національної меншини, до якої вона н ... Читати далі »
Переглядів: 630 | Додав: reestrator | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Статтею 30 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі – Закон) передбачено відповідальність державних реєстраторів, державних кадастрових реєстраторів, нотаріусів, державних виконавців за порушення законодавства у сфері державної реєстрації прав. Так, вище перелічені суб’єкти несуть дисциплінарну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність у порядку, встановленому законом. Дії або бездіяльність державного реєстратора, державного кадастрового реєстратора, нотаріуса, державного виконавця можуть бути оскаржені до суду. Шкода, завдана органом державної реєстрації прав, державним реєстратором, державним кадастровим реєстратором, нотаріусом, державним виконавцем фізичній чи юридичній особі під час виконання своїх обов'язків, підлягає відшкодуванню на підставі рішення суду, що набрало законної сили, у порядку, встановленому законом. Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2013 №868 «Про затвердження Порядку державної ре ... Читати далі »
Переглядів: 548 | Додав: reestrator | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Державна реєстрацiйна служба звертає увагу структурних пiдроздiлiв Головних управлiнь юстицiї в областях та м. Києвi, що реалiзують повноваження Укрдержреєстру у сферi державної реєстрацiї речових прав на нерухоме майно на необхiдностi вжиття дiєвих заходiв, спрямованих на скорочення часу та спрощення процедури прийому документiв, що подаються для державної реєстрацiї прав та їх обтяжень, та забезпечення дотримання законодавства при прийняттi рiшень за результатами розгляду заяв у сферi державної реєстрацiї прав. 1. Згiдно зi статтею 16 Закону України «Про державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далi — Закон), пункту 13 Порядку державної реєстрацiї прав на нерухоме майно та їх обтяжень, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 жовтня 2013 року № 868 (далi — Порядок), державнi реєстратори разом з оригiналами документiв, що подаються разом з заявами у сферi державної реєстрацiї прав, приймають копiї необхiдних документiв, засвiдченi в установ ... Читати далі »
Переглядів: 527 | Додав: reestrator | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Друзі сайту